Tuesday, November 15, 2011

Happy Baking: Snow-Stars


Hello my dears, how are you on this cold Tuesday?
New Recipe for all vanilla lovers:
Snow-stars:
* 250 grams of soft butter mix with
* 100 grams of powdered sugar until fluffy. Stir in
 * 2 packets of bourbon vanilla sugar.
* 120 grams of flour with
* 250 grams of cornflour mix.
With the butter mixture into a dough and put 30 minutes in the refrigerator.
Then roll out the dough, cut out stars and in the oven at 175 degrees 12-15 minutes.
When the stars are cool spread with white chocolate and decorate with dark chocolate.
Happy Baking

Hallo meine Lieben, wie geht es Euch an diesem kalten Dienstag?
Neues Backrezept für alle Vanille-Liebhaber:
Schnee-Sterne:
* 250 Gramm weiche Butter mit 
*100 Gramm Puderzucker schaumig schlagen.
* 2 Päckchen Bourbon-Vanillezucker unterrühren.
* 120 Gramm Mehl mit
* 250 Gramm Speisestärke mischen.
Mit der Buttermasse zu einem Teig verkneten und 30 Minuten in den Kühlschrank stellen.
Anschließend den Teig ausrollen, Sterne ausstechen und im Ofen bei 175 Grad 12-15 Minuten backen. 
Wenn die Sterne abgekühlt sind mit weißer Kuvertüre bestreichen und mit dunkler Schokolade verzieren.
Frohes Backen.








5 comments:

  1. Dankeschööön <3


    ...die sehen echt lecker aus :D


    LG
    civciv

    ReplyDelete
  2. vielen Dank für das Rezept. ich probier das mal aus ♥

    ReplyDelete
  3. hı :)
    ı lıke your blog :)
    http://butunundunyasi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. oh wooww these look so yummi:)

    Love,
    Nee
    ROSECANDLE11

    ReplyDelete

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...